Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul și comediantul Mihai Bobonete a oferit în cel mai recent interviu al său detalii despre cariera sa în televiziune, copilăria, viața de familie, dar și rolul lui „Bobiță” din „Las Fierbinți”, care deja face parte din el, după cum el însuși mărturisește, notează click.ro.

Actorul a vorbit într-un interviu acordat pentru Adevărul, despre copilăria sa, trecând ulterior și prin cariera și viața în televiziune. Copilăria i-a fost „frumoasă”, spune el, iar cu televiziunea „a fost dragoste la prima vedere”. Își amintește și acum de prima apariție „pe sticlă”. „Am apărut într-un episod din serialul „La bloc“ şi nu am avut nicio emoţie. Televiziunea a fost pentru mine dragoste la prima vedere şi am rămas aşa, împreună, de 20 de ani – soţ şi soţie”, a spus el, potrivit sursei citate.

„Nu îmi amintesc momente penibile. La filmări sunt multe momente amuzante şi nu neapărat penibile, aşa cum în stand-up comedy sunt seri şi seri, şi sunt glume care prind şi glume care prind mai puţin în anumite locuri sau la un anumit public, dar penibil nu cred că am fost vreodată. În schimb, spectacolele de improvizaţie, în care trebuia să şi cânt, m-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului, pentru că la improvizaţie, dacă nu dădeai totul nu ieşea nimic, aşa că de multe ori am fost la limită… spre deliciul spectatorilor”, a adăugat actorul.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mihai-bobonete-despre-marea-lui-dragoste-televiziunea-de-20-de-ani-suntem-sot-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava