Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu a rămas, pur și simplu, șocat atunci când a dat cu ochii de Alyona Alyona, reprezentata Ucrainei la Eurovision. Tânara rapper-iță uimește lumea întreagă cu apariția sa: cântă fără jenă în pamperși, cu suzeta la gât și cu un biberon în mână, notează click.ro. Mulți o dau favorită în concursul de la Malmö (Suedia).

În această perioadă din an, tot mai multe țări de pe continent își anunță reprezentanții pentru Eurovision. Reprezentata nou-desemnată a Ucrainei, Alyona Alyona, l-a lăsat, însă, mut de uimire pe Trăistariu cu aparitia ei controversată.

„Ea va reprezenta Ucraina la Eurovision 2024. Au ales-o acum. Alyona. Cu suzeta la pachet, cu pampers și cu … lăptic. Mda … Eurovisionul a devenit din ce în ce mai extravagant. E adevărat că eu sunt cu vocea și mă deranjează când vine cineva cu alte calități decât vocale. Îmi dau seama cum funcționează showbiz-ul. Uită-te și la Erika Isac. Adică pe undeva s-a schimbat mult showbiz-ul. Chiar dacă Eurovisionul e un concurs de creație, nu mai e chiar creația, e tot pachetul. Și atunci trebuie să înțelegem că mai vii și cu o nebunie de asta. Plus Ucraina care e în război, plus suzeta și cu astea…Probabil va fi în top 3! Mă deranjează că, totuși, Eurovisionul era despre muzică și nu mai e muzica!”, a declarat Mihai Traistariu, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-traistariu-socat-de-reprezentanta-ucrainei-2346423.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava