Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăistariu a dezvăluit că, de doi ani, familia sa trăieşte o adevărată dramă. Nepoata sa de 30 de ani, stabilită în SUA, a dispărut, iar sora lui Mihai nu mai poate dormi de disperare, potrivit click.ro.

“Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, la o emisiune tv.

Mihai a mai dezvăluit că tânără a stat în Germania, pentru studii, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acolo, s-a căsătorit, dar a avut probleme cu soţul şi a divorţat. De atunci, nimeni nu ştie nimic despre fată. Sora lui Mihai a fost chiar în America, dar fără nicio reuşită, dar speră totuşi la un miracol.

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a completat Mihai Trăistariu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mihai-traistariu-traieste-o-drama-de-doi-ani-411600.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava