Concert pascal
MOPAN Suceava

Mii de suceveni şi mai multe instituţii au rămas luni, după ora 13:00, fără energie electrică. Oprirea alimentării cu energie electrică a fost cauzată de o avarie produsă pe reţeaua de distribuţie a E.On. Avaria i-a afectat pe consumatorii acestei companii din zona centrală a municipiului Suceava, dar şi din cartierele Obcini, George Enescu, Zamca sau Areni, dar şi mai multe instituţii publice.

Într-un comunicat al E-On se precizează că „un incident în reţeaua de distribuţie produs astăzi, 30 martie, în jurul orei 13.30, a afectat alimentarea cu energie electrică, pentru diferite intervale de timp, la unii consumatori din zonele: centru, George Enescu, Zamca şi Obcini din municipiul Suceava”. În comunicat se spune că în urma intervenţiei echipelor E.ON, alimentarea cu energie electrică a fost reluată la majoritatea consumatorilor în circa o ora de la producerea incidentului. În cursul după amiezii, angajaţii E.On lucrau încă pentru restabilirea alimentării în zonele centrală şi George Enescu, afectate parţial.

„Regretăm disconfortul produs de această întrerupere şi asigurăm consumatorii că echipele noastre intervin în continuare, astfel încât alimentarea cu energie electrică să fie reluată în cel mai scurt timp posibil”, se spune în comuncatul E.On.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava