Concert pascal
MOPAN Suceava

Deşi Mila Kunis şi Ashton Kutcher valorează împreună în jur de 170 de milioane de dolari, îşi vor învăţa copiii că sunt “săraci”, potrivit contactmusic.com. Actriţa – care este însărcinată cu al doilea copil al ei şi al soţului ei, Ashton Kutcher – a spus, conform sursei citate: “Îi vom învăţa de la o vârstă fragedă că ‘Poate mami şi tati au bani, dar tu eşti sărac’.”

Vedeta în vârstă de 32 de ani a mai spus că ea şi Ashton au discutat încă dinainte de a se căsători despre cum “vor creşte un copil ca să nu devină nesimţit”. Mila a adăugat că ea şi soţul ei au făcut totul cu propriile puteri şi că au pornit de jos. “Amândoi am crescut în medii sărace. Nimic nu ni s-a oferit de-a gata.”, a spus actriţa.

Şi, deşi crede că este “minunat” ca propriii copii să nu simtă nicio grijă vreodată, Mila spune că este şi trist acest gând, pentru că, oferindu-le totul, nu vor putea înţelege ce înseamnă greul. Ea a mai spus, potrivit sursei citate: “Pe de o parte este minunat, astfel nu vor şti niciodată cum este să ai supă de ketchup la cină, dar, pe de altă parte, nu vor şti niciodată să aprecieze lucrurile.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava