MOPAN Suceava

Miley Cyrus nu regretă faptul că s-a logodit la vârsta de 19 ani, în schimb, spune că este mai fericită acum, singură, potrivit showbizspy.com.

Cântăreața și actrița – care trebuia la începutul acestui an să se căsătorească cu Liam Hemsworth – a declarat în cadrul emisiunii ‘Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2013’, moderată de Barbara Walters: ”Nu cred că am realizat ce înseamnă cu adevărat să ai 19 ani, dar, cu siguranță, nu aș lua altă decizie în ceea ce privește logodna. A fost frumos să port o piatră uriașă pe deget timp de câțiva ani.”, a spus vedeta în vârstă de 21 de ani.

Fosta Hannah Montana a adăugat, potrivit sursei citate: ”În schimb, acum simt că pot fi cu adevărat fericită. Abia aștept acele momente de liniște, când sunt acasă, singură. Eram foarte speriată să fiu singură și cred că depășirea aceastei temeri a fost cea mai importantă realizare a mea de anul acesta. Nu mai vreau niciodată să simt nevoia de a avea pe cineva lângă mine, să simt că fără acea persoană nu pot fi eu.”

Miley Cyrus nu regretă că s-a logodit la 19 ani, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava