• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Miley Cyrus plănuieşte o nuntă restrânsă.

Cântăreaţa şi actriţa – care este logodită cu actorul auastralian Liam Hemsworth – spune că nu vrea o nuntă prea extravagantă.

Ea a declarat, potrivit showbizspy.com: „Nu pot nici să beau o cafea fără să vină un milion de paparazzi după mine, aşa că, nu ştiu de ce se gândeşte lumea că voi organiza o nuntă mare, extravagantă. Nu-mi stă în fire, nu mi se potriveşte.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava