Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministerul Educației și Cercetãrii a lansat platforma Digital pe educred.ro (https://digital.educred.ro/), un spațiu creat pentru toate cadrele didactice care doresc sã valorifice noile tehnologii în activitãțile de învãțare cu elevii. Aceastã platformã a fost dezvoltatã de echipa proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisã pentru toți” – CRED, cu sprijinul experților Institutului de Științe ale Educației (IȘE), în scopul susținerii cadrelor didactice și elevilor pentru continuarea învãțãrii de acasã.

În acest spațiu virtual – digital.educred.ro – sunt centralizate mai multe tipuri de resurse digitale și informații utile, în activitãțile educaționale desfãșurate. Toate resursele colectate pe platformã sunt gratuite.

Cadrele didactice vor avea posibilitatea de a accesa resurse de învãțare necesare pentru susținerea activitãților la distanțã cu elevii, instrumente digitale cu ajutorul cãrora pot fi dezvoltate astfel de resurse, platforme de învãțare colaborativã, adaptatã contextului clasei de elevi (și resurselor de la nivel de școalã), dar și instrumente utile de comunicare și colaborare la distanțã, precum și comunitãți de învãțare în care pot fi împãrtãșite experiențe și resurse cu alți colegi de disciplinã.

Platforma pusã la dispoziție de Ministerul Educației și Cercetãrii conține, de asemenea, o secțiune de Resurse Educaționale Deschise – RED, centralizate în secțiunea „Resurse ISE” a site-ului.

Încurajãm cadrele didactice sã se implice în acest efort de colaborare și sprijin, la nivel național, sã împãrtãșeascã tuturor colegilor de breaslã resursele dezvoltate, prin completarea unui formular de încãrcare, accesibil pe prima paginã a platformei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava