Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, va efectua vineri, 8 martie, o vizită de lucru în județul Suceava. Potrivit programului transmis de Prefectura Suceava, în jurul orei 9:30 ministrul transporturilor se va afla la Rădăuți, pe șantierul șoselei de centură a municipiului, iar în jurul orei 12 va fi prezent  pe șantierul rutei ocolitoare  a Sucevei.
Prefectura Suceava a transmis recent că lucrările la varianta de ocolire Suceava sunt executate conform calendarului stabilit. Până în prezent,  la șoseaua de centură a Sucevei s-au executat lucrări  civile și edilitare, lucrări de consolidare – pregătire terasament pentru imbunătățirea terenului de fundare,  lucrări de drumuri și lucrări de terasamente. După data de 15 martie, în condiții meteorologice corespunzătoare, la Șoseaua de Centură a Sucevei, se vor desfășura lucrări de consolidare a terenului de fundare, prin execuție coloane de beton, vor fi puse  în  funcțiune sas-uri automatice la sistemul pentru drenuri sifon, în sectorul 1,  lucrări de drumuri – execuție lucrări la podețe, în sectorul 1, sens giratoriu intersecție Sector 1-Sector2, și lucrări pentru siguranța circulației – montare parapet la poduri și pasaje.
Ruta ocolitoare a Sucevei se va întinde pe o lungime de 12,434 km, și va cuprinde 7 poduri, 4 viaducte, 5 pasaje și 2 parcări.
Beneficiarul lucrării Varianta de ocolire a Sucevei este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR, prin DRDP Iași.

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, va efectua o vizită de lucru pe centurile municipiilor Suceava și Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava