Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto35 poze în acest set

Ministrul turismului, Bogdan Trif, consideră că municipiul Rădăuți are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic. Bogdan Trifin a vizitat astăzi municipiul Rădăuți, alături de primarul Nistor Tatar, prefectul Mirela Adomnicăi și parlamentarii Ioan Stan, Alexandru Rădulescu și Maricela Cobuz. După vizită, ministrul Bogdan Trif consideră că turistic, atât municipiul Rădăuți, cât și întreaga regiune, are foarte multe de oferit.

„De la turism cultural, la ecoturism, la turism de aventură sau pur și simplu de relaxare. Potențialul este enorm și, alături de autoritățile locale, de demnitarii suceveni care îi reprezintă pe oamenii locului, vă asigur că îl vom exploata la maximum”, a declarat ministrul turismului. Printre obiectivele vizitate de Bogdan Trif în Rădăuți s-a numărat Muzeul Etnografic , cel mai vechi din Moldova. „Ceramica zonei, portul popular, măiestria artiștilor bucovineni au fost punctele forte ale impresionantului muzeu din Rădăuți”, a spus ministrul turismului.

El a apreciat atracțiile din acestă zonă a județului,  printre care s-a numărat și cea mai lungă tiroliană din țară, de peste un kilometru, un obiectiv care pune în valoare peisajele extraordinare ale Bucovinei.

Ministrul turismului: Orașul Rădăuți are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava