Concert pascal
MOPAN Suceava

Mioara Roman s-a stins din viață, noaptea trecută, la căminul de bătrăni de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. Fosta soție a lui Petre Roman ar fi suferit un stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani. Din păcate, Oana Roman nu a putut să îi fie alături în ultimele clipe de viață, notează click.ro.

Tragedia s-ar fi întâmplat aseară, în jurul orei 01:00, potrivit observator.ro, însă, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic să o salveze. Mioara Roman suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

Jurnalistă de radio, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă, fosta soție a lui Petre Roman a petrecut ultimii ani în spitale și centre de recuperare. Mioara și Petre Roman au avut un mariaj care a durat peste trei decenii. În 2007, cei doi au pus capăt căsniciei, iar fostul prim-ministru s-a recăsătorit. Chiar și după divorț, politicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru Mioara Roman, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mioara-roman-a-murit-in-azilul-in-care-era-2342259.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava