Comenzi MOPAN Suceava

Oana Roman a dezvăluit pentru Click! că mama sa va petrece, cel mai probabil, sărbătorile printre medici. Mioara se află în spital, internată de urgență zilele trecute, după ce medicii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. De altfel, fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă și unui test tomograf, care nu a ieșit prea bine.

Vedeta a dezvăluit că a trecut printr-un adevărat coșmar în ultima vreme, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa. Mioara Roman a ajuns la spital cu picioarele umflate, iar medicii i-au găsit ceva suspect atunci când i-au făcut computer tomograf. «Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!», a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-roman-declaratii-mioara-roman-spital-tomograf-406318.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava