Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La un an distanță de la premiera în cinematografe a filmului său de debut, Mirciulică, actorul și vloggerul clujean Mircea Bravo, alături de Bunica, vor lansa în cinematografe pelicula „Nuntă pe bani”, o nouă comedie semnată de regizorul Cristi Ilișuan, despre care a povestit, în exclusivitate pentru Click!, câteva detalii.

„Să filmez lângă Bunica e o plăcere, mai ales că există mereu un element surpriză. Mai bagă un cuvânt de la ea, o expresie, dar până la urmă asta e farmecul ei și asta face totul neașteptat de distractiv. Bunica e mereu în centrul atenției. În filmul “Nuntă pe Bani” o să vedeți o nuntă reală, ba chiar mai multe nunți și o să cânte și Carmen Chindriș. Dar e o nuntă cu peripeții, cu multe întâmplări neașteptate, cu întorsături de situație. Cel mai bine e să veniți la cinema pe 10 octombrie să vedeți ce se întâmplă cu mirele și mireasa”, spune Mircea Bravo, exclusiv pentru Click!.

Noua producție marca Bravo Films va avea premiera în cinematografe în 10 octombrie și îl are ca personaj principal pe Mircea, un tânăr care urăște nunțile și care nu se ferește să facă public acest lucru. Din cauza unor decizii greșite, trebuie să restituie o sumă mare de bani, iar singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mircea-bravo-da-din-nou-lovitura-in-2286748.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava