• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Europarlamentarul Mircea Diaconu a transmis astăzi președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, președintelui Consiliului European, Donald Tusk, și prim-vicepreședintelui Frans Timmermans o scrisoare deschisă prin care cere elaborarea unei strategii privind protecția drepturilor minorităților entice din cadrul Uniunii Europene și a comunităților minoritare care trăiesc în țări aflate în vecinătatea UE.

Mircea Diaconu solicită constituirea unui grup de lucru paneuropean pentru drepturile minorităților și alocarea unui buget special pentru protecția acestora prin care să se asigure, între altele, monitorizarea evoluțiilor negative și posibilitatea de a se reacționa la acestea prin măsuri de combatere a propagandei anti-UE.

Europarlamentarul cere, totodată, măsuri pentru introducerea în cadrul Uniunii Europene a unor standarde clare și echitabile privind protecția drepturilor minorităților, care să fie implementate și verificate printr-un mecanism distinct. De asemenea, Mircea Diaconu consideră necesar ca partenerilor din afara UE și, în special, țărilor candidate la admitere să li se solicite să ofere un nivel de protecție a minorităților care să corespundă cerințelor formulate în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene și în convențiile internaționale privind eliminarea tuturor formelor de discriminare.

Demersul lui Mircea Diaconu are loc la o săptămână după ce, tot printr-o scrisoare deschisă, a solicitat Președintelui Klaus Iohannis și Guvernului României să se implice în rezolvarea problemelor privind încălcarea drepturilor românilor din afara frontierelor, probleme care au fost semnalate de participanții la o audiere publică pe care europarlamentarul a organizat-o la Bruxelles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava