Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, s-a declarat siderată de faptul că parlamentarii suceveni din partidele aflate la putere continuă să dea vina pe PSD, la un an și jumătate de când acest partid nu mai este la guvernare. Mirela Adomnicăi a afirmat că urmărește cu interes aparițiile în presă ale parlamentarilor suceveni din partidele puterii, precum și demersurile acestora pentru a veni în sprijinul județului. „Vă mărturisesc că sunt aproape siderată. În continuare, deși PNL guvernează de peste un an și jumătate, actualul guvern are trei luni de când e la guvernare, tot PSD e de vină, de exemplu, pentru faptul că autostrada A7 se oprește la Pașcani. Vreau să reamintesc că pentru A7 ministrul Răzvan Cuc a declarat, aici pe șantierul de la varianta ocolitoare, că pregătește documentația pentru studiul de fezabilitate și pentru tronsonul Pașcani – Siret al acestei autostrăzi. Iar în 2020 trebuia să intre în execuție această autostradă. Noi am ieșit de la guvernare ca urmare a moțiunii de cenzură din 2019 și iată că a trecut mai bine de un an și jumătate și de abia suntem în situația în care în legea bugetului pe 2021 au prins parțial finanțare doar pentru studiul de fezabilitate pentru A7, de la Ploiești și până la Pașcani”, a spus Adomnicăi. Deputatul PSD de Suceava a adăugat că actualii guvernanți au avut la  dispoziție un an și jumătate, timp în care puteau să înainteze cu aceste demersuri, cel puțin pentru studiul de fezabilitate pentru tronsonul autostrăzii până la Siret. „Nici în legea bugetului nu au prins acest lucru. Ei au făcut legea bugetului, pentru că nici unul dintre amendamentele noastre nu a trecut. Mai mult decât atât, nici în PNRR nu este prinsă această autostradă care să ajungă până la Siret”, a explicat Mirela Adomnicăi. Ea a subliniat faptul că PSD nu este de vină pentru toate aceste lucruri, fiind în opoziție de un an și jumătate.

„Le cerem celor care se află în arcul guvernamental, PNL, PLUS cu USR, le cerem să guverneze. Pentru că au vrut să guverneze înainte de termen, prin moțiunea de cenzură. Au preluat o guvernare, apoi au pierdut alegerile, au făcut o majoritate și guvernează de trei luni de zile. Le cerem în continuare să guverneze. Dacă nu sunt în stare să plece”, a precizat Adomnicăi.

Ea a declarat că atunci când a fost prefect al județului Suceava, actualii parlamentari ai PNL, care atunci se aflau în opoziție, aduceau acuzații precum că Guvernul PSD neglijează județul Suceava. „Județul Suceava, în timpul Guvernării PSD, a avut cea mai mare alocare prin PNDL 2 și a trebuit să vină ministrul Cseke Attila la Suceava ca să recunoască că în timpul guvernării PSD județul a primit cele mai multe fonduri din țară prin Compania Națională de Investiții. Noi le cerem celor care se află acum la guvernare, la putere, să facă pentru județul Suceava cel puțin cât a făcut guvernarea PSD. Și vom monitoriza și vom face un bilanț pe care îl vom arăta sucevenilor în fiecare an. Asta pentru a arăta ce a însemnat guvernarea PNL-USR PLUS – UDMR pentru județul Suceava, prin comparație cu anii în care guvernarea PSD a alocat fonduri pentru județ”, a declarat Mirela Adomnicăi. Ea a spus că speră că și liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, își va folosi influența pentru a susține interesele celor 114 unități administrativ teritoriale din județ.

Mirela Adomnicăi le solicită actualelor partide de la putere să guverneze, iar dacă nu „să plece acasă”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava