Concert pascal
MOPAN Suceava

Blue Ivy Carter (10 ani) și tatăl ei, Jay-Z  (52 de ani), au fost văzuți în public la un meci de baschet, iar copila s-a rușinat de un gest făcut de celebrul artist. Momentul adorabil a fost surprins de camerele de filmare. Când a fost anunțat publicului la meciul de finală NBA dintre Golden State Warriors și Boston Celtics, la Chase Center din San Francisco, luni, fata lui Jay-Z și a lui Beyonce (40 de ani) s-a simțit stânjenită de atenția primită. În acel moment, artistul și-a pus brațul în jurul fetei lui și i-a dat un pupic, scrie click.ro.

„Pentru noi: Jay Z, legenda rap-ului din toate timpurile; Pentru Blue Ivy: un tată jenant”, a scris jurnalistul Phillip Lewis pe Twitter. Warriors i-au învins pe Celtics , cu un scor de 104-94. Alte nume notabile care s-au remarcat la joc au inclus membrul NFL Hall of Fame Terrell Owens, în vârstă de 48 de ani, și șefa UFC, Dana White, în vârstă de 52 de ani.

 

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/moment-adorabil-intre-jay-z-si-fiica-lui-la-un-638215.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava