Este scumpă la vedere, iar atunci când îşi face apariţia, are întotdeauna, în geantă, băutura energizantă pe care o promovează. Şi nu doar în România cară după ea doza Mr. Pink, ci şi prin restaurantele din America. Presa străină a surprins-o la masă, alături de iubitul chinez, potrivit click.ro.

Presa din străinătate a surprins-o pe românca noastră şi pe iubitul ei la un restaurant din Los Angeles, în timp ce se hidratau cu celebra băutură Mr. Pink. Aceştia şi-au comandat câteva doze de energizante, pe care le-au sorbit, cu paiul, din pahare. Îmbrăcată într-o rochie roşie, complet nemachiată şi fără ojă pe unghii, Monica încerca să-i arate câteva poze în telefon. Mr. Pink părea interesat de ce vede, şi sorbea relaxat energizantul său. “Mr. Pink şi modelul român Monica Gabor sunt foarte apropiaţi după întoarcerea ei din România”, a comentat presa din America, potrivit sursei citate, semn că asiaticul i-a dus dorul româncei, cât timp aceasta s-a aflat în ţara natală, unde s-a întâlnit cu fiica ei, Irinuca.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/moni-si-iubitul-chinez-tandreturi-la-un-restaurant-din-sua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava