Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Cadogan, CEO și cofondator al companiei Vivre – cel mai mare retailer online de home decor din sud-estul Europei, este unul dintre investitorii care vor face parte din juriul Imperiul Leilor.
Imperiul Leilor este o nouă emisiune de divertisment, care va fi difuzată pe PRO TV, și se adresează celor ce au o afacere sau o idee de business pentru care au nevoie de finanțare.
În cei 7 ani de la lansarea companiei, Monica a construit un business de succes în 9 țări din sud-estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Grecia.
“Când vorbim despre un business de succes, nu există idei bune sau rele, există doar planul potrivit, pe care trebuie să îl construiești și să îl duci la bun sfârșit. Un antreprenor trebuie să fie asemenea unui alergător de cursă lungă, adică să fie pregătit atât mental, cât și fizic pentru maratonul învățării. Pentru mine, participarea la Imperiul Leilor vine la pachet cu mult entuziasm. Cât despre misiunea mea, pot spune că sunt gata să demonstrez că nimic nu este imposibil!”, a declarat Monica Cadogan.
În emisiune, Monica va urmări cu atenție și va investi în modelele de business care au potențialul de a trece granițele țării, asemenea propriei companii. Propunerea care o va convinge va primi nu doar finanțare din partea ei, ci și consultanță, astfel încât să crească și să se transforme într-o afacere sănătoasă și de succes.

Despre Vivre

Vivre este principalul retailer online din industria home decor din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Fondat în România în 2012, Vivre are o ofertă permanentă de peste 100.000 de produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea, și un istoric de peste 4 milioane de comenzi livrate cu succes.
Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților destinația online unde aceștia pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor, platforma funcționând ca un curator de home decor.
“Home, lovely home” înseamnă să iubești timpul petrecut acasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava