Concert pascal
MOPAN Suceava

Monica Tatoiu, reacție tranșantă vizavi de versurile melodiei „Macarena”, cele care fac referire la viol și abuzurile împotriva femeilor: „nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite”, notează click.ro. Monica Tatoiu nu se ferește niciodată să vorbească despre subiecte sensibile.

Recent, cântăreața de trap Erika Isac, în vârstă de 23 de ani, a împărțit internetul în două cu piesa „Macarena”, o adaptare a hitului anilor ’90, în care folosește un limbaj explicit pentru a denunța discriminarea și violențele la care sunt supuse femeile. Despre acest subiect, Monica Tatoiu a făcut declarații:

„Am văzut, mai nou, melodia aia Macarena, că femeile sunt agresate. 20% din bărbați sunt agresați de femei. Este procentul pe care l-am aflat din America. Niciodată să nu te combini la serviciu. Durează 6 luni, un an. După ce faci, te întâlnești cu ea pe coridor … La bărbații însurați, eu am dat afară femeia. Eu am o problemă cu femeile care se cuplează cu bărbați însurați, cățelele astea. Femeile nu trebuie să umble cu decolteu dacă nu vor să fie hărțuite. De ce trebuie să arăți? Nu sunt de acord. Sunt vulgare, mergi pe stradă acum și le vezi. Ce faci în spatele ușilor închise, tu cu el, e ceva foarte intim. Pielea dezgolită mie nu-mi place. Granița e foarte subțire. Și eu am purtat mini, când s-a purtat. Purtam fustă scurtă, dar nu pe stradă. Când ne întâlneam, ne plimbam, după îmi săreau capsele de la fustă. Dacă arăți totul, ce mister mai ai?”, a declarat Monica Tatoiu, în podcastul „Povești de film, cu Mara Bănică”, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/monica-tatoiu-da-de-pamant-cu-piesa-macarena-2348140.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava