Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Prezentatorul TV Dan Negru le va lăsa copiilor o moștenire valoroasă. Este vorba despre unele terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii lui, încă din 1916. „Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”, a explicat Dan Negru, conform click.ro.

Dan Negru a declarat care va fi moștenirea pe care o va lăsa copiilor săi. „Am acasă contractele de vânzare-cumpărare a unor terenuri agricole luate de stră-stră-bunicii mei încă din anul 1916, când România încă nu exista. Comuniștii le-au confiscat vreo 40 de ani, dar după Revoluție tata le-a luat înapoi. Azi le am eu și sper ca mâine să le aibă copiii mei. În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune. Eu am avut noroc că-n Banat au existat cărți funciare ale Imperiului Austro-Ungar și proprietățile erau sfinte. E mai greu în restul țării, unde imperiul nu a ajuns. Acolo nici azi nu există cărți funciare. Dar cred în tradiții și moșteniri”, a declarat Dan Negru pentru Viva.ro, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/mostenirea-pe-care-dan-negru-le-o-lasa-copiilor-2356074.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava