Comenzi MOPAN Suceava

Cel mai sincer și dezinteresat prieten al îndrăgitului realizator tv de la Antena 1 este nimeni altul decât un paruped superb, care a împlinit opt ani în toamna anului trecut. Dan Negru (43 de ani) a ținut cu tot dinadinsul să dezvăluie acest lucru prietenilor virtuali, pe una dintre rețelele de socializare, scrie click.ro.

Recent, vedeta de la Antena 1 a publicat, pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de… „Google”, într-o îmbrățișare de zile mari. Rândurile scrise de Dan Negru în dreptul fotografiei cu pricina vorbesc de la sine, conform sursei citate.

“Când era mic scormonea peste tot ca un veritabil motor de căutare… De asta i-am spus Google. Au trecut 7 ani de prietenie… Nu m-a întrebat niciodată de audiențe, nu e curios de vedete… Halal prieten, total dezinteresat… O îmbrățisare, uneori, e tot ce-l mulțumește….”, a scris Dan Negru, pe rețeaua de socializare.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/afla-care-e-cel-mai-sincer-prieten-al-lui-dan-negru-foto

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava