Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au luat o decizie pentru care mulți i-au criticat: nu își duc copiii la școală. Prima care a avut parte de „homeschooling” a fost fiica cea mare a cuplului, însă decizia a fost luată și în privința lui Kadri, băiețelul lor de șase ani, notează click.ro.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt părinții a trei copii. Sofia, fiica cea mare, are 16 ani, Roxana 9, iar Kadri, mezinul familiei, a împlinit 6 ani.

Sistemul de „homeschooling” nu este foarte bine dezvoltat în România, motiv pentru care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au fost puși la zid când au anunțat că au decis să nu își înscrie micuții la cursurile obligatorii. Cu toate acestea, se pare că fiul cuplului a început să învețe mult mai devreme decât ar fi făcut-o la școală. Dana Nălbaru a povestit că băiatul, la doar 6 ani, a fost implicat într-un proces de învățare mult mai complex, motiv pentru care acum, spre deosebire de alți copii de vârsta lui, știe inclusiv engleză, matematică, filozofie și chimie, mai scrie sursa citată.

„La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze. După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat. Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depașită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere.”, a spus Dana Nălbaru.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/de-ce-nu-si-duce-dana-nalbaru-copiii-la-scoala-636425.html

Motivul pentru care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu își duc copiii la școală. „La 3 ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La 6 ani citea deja o carte pe zi.”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava