Concert pascal
MOPAN Suceava

La vârsta de 46 de ani, viața lui Andreea Raicu s-a dovedit a fi un amalgam de experiențe diverse și surprize, fie ele pozitive sau negative. Parcursul ei a fost presărat cu succese notabile, dar și cu momente de dezamăgire și nerealizare, notează click.ro.

Cunoscută anterior drept o personalitate prominentă în televiziune, Andreea Raicu s-a transformat în prezent într-un influencer și antreprenor. Într-o postare recentă pe blogul personal, a dezvăluit motivul pentru care nu este căsătorită și nu are copii.

„Sper că mesajul meu nu va fi interpretat greșit. Îmi doresc să am o relație și un partener, însă nu sunt dispusă să-mi sacrific propria identitate pentru a menține o relație, mai ales acum, când m-am regăsit pe mine însămi. Îmi doresc o relație bazată pe dorință, nu pe necesitate sau lipsuri interioare”, a explicat ea, subliniind că este întrebată adesea de ce nu este căsătorită și nu are copii, potrivit sursei citate.

„Am construit o viață frumoasă prin muncă asiduă, și nu mă refer doar la aspectul profesional. Cred că pentru prima dată simt că am atins un echilibru deplin în viața mea, mă simt liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de toate trăirile mele, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute, inevitabile în existența fiecăruia”, a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/motivul-real-pentru-care-andreea-raicu-nu-are-2347136.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava