Concert pascal
MOPAN Suceava

Culorile, imaginile și trăirile sunt într-o strânsă legătură atunci când arta prinde contur prin ochii micilor artiști de la Calendarul Magic. În perioada 1 – 14 iunie 2022, la Cinema Dacia va fi expusă o colecție de lucrări de pictură, desen grafic și desen artistic, menite să readucă în sufletele vizitatorilor momentele fascinante ale copilăriei.

Lucrările expuse în cadrul expoziției înfățișează stiluri artistice variate și creează un mix vizual de poveste. Temele abordate în desene au un mesaj notoriu și plin de optimism din partea micilor artiști. Detaliile lucrărilor surprind modul în care percep copiii lumea care îi înconjoară și sentimentele experimentate de aceștia.

În exponate se regăsesc interpretări ale peisajelor din natură, cât și a fizionomiei animalelor și a formelor arhitecturale care compun un întreg al lumii în care trăim.

Vernisajul va avea loc în 5 iunie 2022 de la ora 14.00. Pe parcursul vernisajului vor avea loc trei momente artistice prezentate de către copiii al căror talent nu cunoaște limite. Aceste momente vor fi puse în scenă de grupul de copii de la cursul de dans modern, grupul de copii de la cursul de chitară și de o elevă de la cursul de artă. Prin dans, muzică și artă, expoziția își propune să scoată la iveală emoțiile magice și puternice ale celor mici, care au puterea să schimbe lumea.

Întreaga expoziție este coordonată de artistul vizual Liliana Csaki, organizatoarea activităților de la Calendarul Magic, în cadrul cărora orice copil are șansa să își exercite și sa isi pună în valoare talentul artistic.

Clujenii sunt invitați să descopere creațiile care debordează de culoare, pasiune și mesaje puternice într-un loc unde imaginația copiilor îi va purta printre momentele feerice ale copilăriei.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 1- 14 iunie 2022, în intervalul orar 9.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

Expoziţia este organizată cu sprijunul: Primaria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Cinema Dacia, Centrul de Cultură Urbană Casino, Calendarul Magic
Parteneri media: Cluj.com, ClujLife, Un parinte mai bun, Welcome2Cluj, OrasulCluj.ro, I Like Cluj

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava