Rapperul Kendrick Lamar a fost marele câştigător al galei de decernare a premiilor MTV Video Music Awards 2017, care a avut loc duminică, la Los Angeles, informează contactmusic.com. Starul a plecat acasă cu şase trofee, printre care şi cu cel pentru ‘Cel mai bun videoclip al anului’ – ‘Humble’, precum şi cu cel pentru ‘Cel mai bun artist hip-hop’.

Cântăreţul Ed Sheeran a fost desemnat ‘Artist of The Year’ (nr. artistul anului) şi a cântat pe scenă alături de Lil Uzi Vert, iar Taylor Swift s-a impus la categoria ‘Cea mai bună colaborare’, pentru ‘I Don’t Wanna Live Forever’, cu Zayn Malik. Nu a fost prezentă la gală, însă şi-a încântat fanii şi pe cei prezenţi la eveniment cu premiera videoclipului ei ‘Look What You Made Me Do’.

Printre câştigători s-a numărat şi Khalid, care a fost desemnat ‘Best New Artist’, iar ‘Best Pop Video’ a fost ales ‘Down’, cântat de Fifth Harmony ft. Gucci Mane. Kanye West a primit premiul „Best Choreography” pentru ‘Fade’, iar cântecul verii,  ‘Best Song of the Summer’, a fost desemnat ‘XO Tour Llif3’, semnat Lil Uzi Vert. ‘Stay’ a lui Zedd şi Alessia Cara s-a impus la categoria ‘Best Dance Video’, iar ‘Heavydirtysoul’ a lui Twenty One Pilots la ‘Best Rock Video’. ‘Young Thug’ a lui Wyclef Jean a fost câştigătoare la categoria ‘Best Editing’.

Gala, care a durat trei ore, a fost prezentată de Katy Perry şi a avut loc la ‘Forum’ din Inglewood, California.

Bineînţeles, şi anul acesta gala de decernare a premiilor MTV VMA a fost presărată cu momente emoţionante. De exemplu, actorul şi cântăreţul Jared Leto i-a adus un omagiu lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, şi lui Chris Cornell de la Soundgarden, artişti care s-au sinucis anul acesta.

Şi Pink, câştigătoare a trofeului ‘Vanguard Award 2017’ pentru întreaga carieră, a emoţionat audienţa. Ea a ţinut un discurs despre frumuseţe şi toleranţă, adresat fiicei sale de 6 ani, Willow, care s-a aflat în public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava