MOPAN Suceava

Directorul general al Thermonet Suceava, Mugur Corlățan, se află pe lista de candidați ai PNL pentru Consiliul Local al municipiului Suceava susținându-l pe Lucian Harșovschi la funcția de primar la alegerile din 9 iunie.   Mugur Corlățan are 44 de ani, din care peste 25 de ani de activitate profesională, este căsătorit și este, de asemenea, tatăl a 2 copii minunați.  “Cu respect și cu gândul la viitorul nostru comun, am decis să candidez pentru funcția de consilier local în echipa lui Lucian Harșovschi, actualul viceprimar și candidat pentru funcția de primar al orașului nostru. Motivația mea pentru a candida vine din dorința sinceră de a contribui activ la dezvoltarea și îmbunătățirea calității vieții în municipiul Suceava. În Lucian Harșovschi am găsit un partener dedicat și motivat, cu o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru. Experiența și abilitățile sale în administrație, combinate cu valorile și principiile pe care le împărtășim, m-au convins că acesta este partenerul potrivit alături de care să pornesc la acest drum important. Vrem să fim o voce puternică pentru evoluția municipiului Suceava, să promovăm transparența, responsabilitatea și eficiența în administrație și să lucrăm împreună pentru a crea un mediu urban mai sigur, mai curat și mai prosper pentru toți locuitorii.  Cu determinare și pasiune, vă asigur că vom fi reprezentanți activi și implicați  în comunitate, mereu deschiși să ascultăm și să susținem interesele cetățenilor. Prin unirea eforturilor și colaborarea noastră, suntem pe cale să construim un viitor tot mai bun pentru municipiul Suceava”,a  spus Corlățan.

”Ca director general al Thermonet, Mugur a avut ocazia să lucreze în strânsă legătură cu comunitatea locală și să înțeleagă nevoile și provocările cu care se confruntă sucevenii. Am încredere în Mugur, cred că are determinarea necesară pentru a construi împreună în Suceava și mai ales știu că are pasiunea lucrurilor bine făcute. Îi mulțumesc că a ales să facă parte din echipă și sunt sigur că alături de el, de echipă, de suceveni, vom reuși!”, a declarat la rându-i Lucian Harșovschi.

Mugur Corlățan candidat PNL pentru Consiliul Local Suceava: ”În Lucian Harșovschi am găsit un partener dedicat și motivat, cu o viziune clară asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte orașul nostru”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava