Concert pascal
MOPAN Suceava

DIVA anunță premiera mult-așteptatului sezon 4 al serialului dramatic de succes Astrid și Raphaëlle/Astrid et Raphaëlle. Telespectatorii vor avea parte de o nouă serie de 8 episoade de 60 de minute, pline de mister, dramatism și răsturnări neașteptate de situație, din 8 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20:00, la DIVA.

Al patrulea sezon din Astrid și Raphaëlle readuce în prim-plan echipa dinamică formată din Astrid și Raphaëlle – interpretate de Sara Mortensen (Blast, Arta crimei/L’art du crime), respectiv Lola Dewaere (The Target, Fear by the Lake). În această nouă serie, cele două fac echipă pentru a încerca să rezolve alte cazuri misterioase: furtul sângeros al unor diamante, un joc de șah machiavelic, o crimă aviatică, o victimă care moare de două ori și nu numai. În paralel, au probleme serioase și pe plan personal!

Fratele vitreg al lui Astrid – Niels (care are 7 ani) – apare brusc în viața ei și se ține după ea ca scaiul! Ceea ce-i pune piedici serioase în relația pe care încearcă să o construiască cu Tetsuo! Iar Raphaëlle crede că a clarificat relația cu Nicolas, dar o neînțelegere dă totul peste cap și îi permite noii lor colege (Norah) să se interpună între ei.

În roluri secundare apar Benoît Michel (Chronicles of the Sun), Sophia Yamna (November), Jean-Louis Garçon (Les notes bleues), Husky Kihal (Taxi 4), Jean-Benoît Souilh (Le premier homme) și Kengo Saïto (The City Hunter). În acest sezon, actorii Tom Villa, Philippe Chevallier, Stomy Bugsy, Xavier Gallais, Jean-Baptiste Guégan și Hélène Médigue apar în rol episodic.

Sezonul 4 din Astrid și Raphaëlle are premiera pe 8 ianuarie, la ora 20:00, la DIVA, câte un nou episod fiind difuzat în fiecare luni.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Despre NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer

NBCUniversal International Networks & Direct-to-Consumer deține unul dintre cele mai semnificative portofolii de divertisment din lume și oferă conținut de calitate și branduri de interes în peste 160 de teritorii din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină și regiunea Asia-Pacific. Brandurile exclusive ale companiei (UNIVERSAL TV, SYFY, E! Entertainment Television, 13TH STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo și DreamWorks) oferă experiențe de divertisment complete publicului din întreaga lume. Universal+ (un serviciu hibrid, liniar și non-liniar) strânge laolaltă brandurile grupului pe platforme afiliate, oferind abonaților atât emisiuni live, cât și o varietate mare de conținut VOD relevant, inclusiv premiere locale și sezoane complete – totul într-un singur loc. În afara SUA, NBCU oferă consumatorilor și servicii ca Hayu (serviciu SVOD, dedicat formatelor de tip reality, disponibil în peste 40 de teritorii – inclusiv Marea Britanie, Canada și țări din Europa și regiunea Asia-Pacific) sau Peacock (disponibil abonaților Sky, din Marea Britanie, Germania, Austria, Italia și Elveția).

Despre NBCUniversal

NBCUniversal este o companie media și de divertisment care se numără printre principalele companii de dezvoltare, producție și marketing din lume, în domeniul divertismentului, știrilor și informațiilor livrate unui public global. NBCUniversal deține și folosește un portofoliu valoros de posturi de știri și divertisment, o companie de producție cinematografică de top, diverse companii importante de producții televizate, un grup important de posturi TV, parcuri tematice cunoscute în întreaga lume și un serviciu de streaming de top (care include reclame). NBCUniversal aparține de Comcast Corporation.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava