Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale , miercuri, 15 ianuarie 2020, Muzeul Bucovinei marchează această zi cu un program de manifestări culturale:

Ora 1200  Muzeul de Istorie, Sala de Evenimente– lansare film documentar „Bukovina – Ţara Oamenilor Fagi, ţara iubirii adevărate”, regia: Florin Kivorkian, o producție Arka Film în co-producție cu TVR; durata: 78 minute.

Ora 1800   Palatul Administrativ – proiecție imagine Mihai Eminescu

Ora 1900   Muzeul de Istorie, Sala de Evenimente – teatru: Să nu ne răzbunați, regia și scenografia: Silvia Răileanu și Mirela Nistor (piesă dublu premiată), co-producție Teatrul pentru copii și tineret „Vasilache” și teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Sa nu ne răzbunați” este o poveste despre izbândă. Este despre o pagină dureroasă din istoria țării, pierderea Basarabiei către Rusia. Este o piesă despre întoarcerea la credință, suferință, evoluție și fericire. “Să nu ne răzbunați” spune povestea Margaretei Spânu-Cemartan și nu doar a ei, a miilor de români deportați în Siberia la munca forțată. Cei mai mulți, nu s-au mai întors acasă niciodată.

Și cu ajutorul monahului Moise, care a avut răbdarea să culeagă aceste mărturii ale deportaților în Siberia, s-a născut aceasta piesa de teatru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava