Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de astăzi, la magazinul de prezentare al Muzeului de Istorie pot fi achiziționate globuri de sticlă, clopoței și păsări fluieraș pictate manual, fiecare cu un model unic, specific sărbătorilor de iarnă. Personalizate cu obiectivele noastre muzeale, Muzeul de Istorie Suceava, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Științele Naturii, case din Muzeul Satului Bucovinean ori cu maiestuoasa clădire a Palatului Administrativ din Suceava, noile obiecte decorative sunt perfecte pentru cadouri unice, de suflet, pentru cei dragi.

„Alături de acestea, într-o poveste magică de iarnă, găsiți și globuri personalizate cu obiceiuri și tradiții de Crăciun și Anul Nou, peisaje de iarnă și case tradiționale. Obiceiuri precum colindului, jocul caprei, jocul ursului, uratul, mersul cu buhaiul, sorcova, jocul măștilor înfrumusețează globurile, atrăgând privirile, stârnind emoții și amintiri.

Iar lucrurile frumoase nu se opresc aici. Excepționalele ornamente sunt completate de clopoței cu clinchet vesel și păsări fluieraș, la fel de frumos pictate, numai bune de luat în buzunarul când porniți a colinda și a ura pe la casele celor dragi.

Mulțumim CrinArt Globuri Unicat pentru frumoasa colaborare!

Programul de acces la magazinul muzeului este de marți până duminică, între orele 9 – 17”, se arată într-o informare a Muzeului de Istorie Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava