• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Până pe 9 septembrie, Muzeul de Istorie din Suceava va găzdui expoziţia „Artă şi Artefacte”, realizată în cadrul proiectului cu acelaşi nume, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Muzeul Bucovinei a comunicat că Expoziția oferă o selecție de 90 de piese create de copiii inițiați în tainele arheologiei în cadrul Atelierului de arheologie experimentală Artă şi Artefacte, creații inspirate după artefactele cucuteniene, păstrate în colecţia de arheologie a Muzeului Bucovinei. Publicul este invitat să descopere, cu această ocazie, forme, decorații și tehnici de lucru care personalizează ceramica Culturii Cucuteni. Piesele expuse sunt reproduceri ale anumitor obiecte cucuteniene, respectiv vase, pandantive, statuete antropomorfe şi zoomorfe.
Expoziţia este deschisă începând de astăzi, 12 august a.c. şi poate fi vizionată între orele 10.00 şi 18.00. Intrarea este liberă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava