Concert pascal
MOPAN Suceava

Zece tineri înotători suceveni au participat la Campionatele Naționale de cadeţi la înot, competiţie care s-a desfăşurat între la finele săptămânii trecute în Târgovişte. Călin Moscaliuc, Ioan Socoliuc, Maria Verciuc, Daria Lucan, Teodor Plamada, Ioana Ursu, Petriana Popovici, Ingrid Sofronea, Oana Sauciuc şi Paul Panait s-au descurcat admirabil reuşind să urce de 14 ori pe podiumul de premiere, obţinând şase medalii de aur, şapte medalii de argint şi una de bronz.
Pe cea mai înaltă treaptă a podimului de premiere au urcat: Maria Verciuc în probele de 100 şi 200 metri bras la categoria fete 13 ani, Ioana Ursu în probele de 100 şi 200 metri spate la categoria fete 12 ani, Daria Lucan şi Maria Verciuc împreună cu echipa Renovatio în probele de ştafetă 4×100 metri liber şi 4×100 metri mixt.
Medalii de argint au obţinut: Maria Verciuc în probele de 50, 100 şi 200 metri liber şi în proba de 200 metri mixt, Călin Moscaliuc în proba de 50 metri liber şi echipa de fete 12 ani a CSS LPS Suceava alcătuită din Ioana Ursu, Ingrid Sofronea, Petriana Popovici şi Oana Sauciuc în probele de 4×100 metri mixt şi în cea de 4×100 metri liber.
Singura medalie de bronz a fost realizată de echipa de băieţi 14 ani a Clubului Sportiv Universitar din Suceava, echipă formată din Călin Moscaliuc, Ioan Socoliuc, Luca Mihai şi Teodor Fotciuc.
“Îi felicit pe sportivii noştri şi mă bucur de performanţele realizate. Sper să aibă parte de o vacanţă plăcută şi să revină cu pofta de muncă la antrenamente” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Nataţie. Sportivii suceveni au urcat de 14 ori pe podium la de premiere Campionatele Naționale de cadeţi, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava