• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Fiind organizat în Kosovo și foarte aproape de startul FOTE, competiție care va avea loc la Baku, Campionatul Balcanic masculin de volei pentru naționalele Under 18 a avut din start două forțe ale zonei absente: Serbia din motive politice și Bulgaria din motive de pregătire a participării la FOTE. În aceste condiții, era de așteptat ca România să termine în primele două țări, așa cum s-a anticipat încă de la începutul competiției și, din fericire, jucătorii noștri au confirmat așteptările.

România a câștigat toate cele patru meciuri disputate până acum, ei impunându-se cu 3-1 în fața Macedoniei și Albaniei și cu 3-0 contra Muntenegrului și statului Kosovo.

Ultimul meci al Campionatului Balcanic Under 18 care a avut loc în Kosovo a fost chiar partida care urma să decidă campioana: România – Turcia. Ambele echipe erau neînvinse, așa că cine ar fi câștigat ar fi devenit și campioană balcanică. Din păcate, meciul nu a avut istoric, turcii impunându-se cu scorul de 3-0 în aproape o oră.

Astfel, titlul balcanic a fost cucerit de Turcia. România a obținut medaliile de argint, iar Macedonia pe cele de bronz. De menționat faptul că din selecționata României a făcut parte și suceveanul Eduard Cazacu. Tânărul moștenește reale calități pentru acest joc de la tatăl său, bun voleibalist și el, Gabriel Cazacu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava