Concert pascal
MOPAN Suceava

Fiind organizat în Kosovo și foarte aproape de startul FOTE, competiție care va avea loc la Baku, Campionatul Balcanic masculin de volei pentru naționalele Under 18 a avut din start două forțe ale zonei absente: Serbia din motive politice și Bulgaria din motive de pregătire a participării la FOTE. În aceste condiții, era de așteptat ca România să termine în primele două țări, așa cum s-a anticipat încă de la începutul competiției și, din fericire, jucătorii noștri au confirmat așteptările.

România a câștigat toate cele patru meciuri disputate până acum, ei impunându-se cu 3-1 în fața Macedoniei și Albaniei și cu 3-0 contra Muntenegrului și statului Kosovo.

Ultimul meci al Campionatului Balcanic Under 18 care a avut loc în Kosovo a fost chiar partida care urma să decidă campioana: România – Turcia. Ambele echipe erau neînvinse, așa că cine ar fi câștigat ar fi devenit și campioană balcanică. Din păcate, meciul nu a avut istoric, turcii impunându-se cu scorul de 3-0 în aproape o oră.

Astfel, titlul balcanic a fost cucerit de Turcia. România a obținut medaliile de argint, iar Macedonia pe cele de bronz. De menționat faptul că din selecționata României a făcut parte și suceveanul Eduard Cazacu. Tânărul moștenește reale calități pentru acest joc de la tatăl său, bun voleibalist și el, Gabriel Cazacu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava