Concert pascal
MOPAN Suceava

Nea Beni împlineşte azi 81 de ani. Solistul de folclor cu zâmbet molipsitor, cu voie bună, talent şi milioane de fani, îşi trăieşte liniştit bătrâneţea în căsuţa din comuna Bârzava, judeţul Arad, dar să nu credeţi că e lipit de pat. Benone Sinulescu este ca argintul viu şi onorează spectacole pe bandă rulantă, potrivit click.ro.

Pe cât de iubit a fost, pe atât şi de bârfit. Însă, vorba aceea, “nu se vorbeşte despre tine, nu exişti”. În Epoca de Aur, pe seama lui nea Beni au circulat o grămadă de legende, pe care artistul le-a tot demontat de-a lungul anilor, ori de câte ori i s-a dat ocazia. Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost ținta unor povești pe cât de șocante, pe atât de greu de explicat. Se propagau cu ușurință și erau pe buzele tuturor românilor. ”Oamenii au o imaginație bolnavă. Nici azi nu știu cine a scornit toate acestea… S-a spus despre mine că mi-am omorât soția cu toporul, că am doar un plămân sau că am făcut pușcărie.”, a povestit Benone Sinulescu pentru Click!

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nea-beni-face-azi-81-de-ani-s-spus-despre-mine-ca-mi-am-ucis-sotia-cu-toporul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava