Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a participat sâmbătă la inaugurarea Școlii Gimnaziale de la  Breaza, la eveniment mai fiind prezenţi prefectul județului Suceava, Florin Sinescu, Inspectorul General ISJ, Gheorghe Lazăr, senatorul Neculai Bereanu, deputatul Dumitru Pardău, primarul Gheorghe Lesenciuc, directorul Școlii Nicoleta Lisca, un sobor de preoți precum și numeroși dascăli ai acestei școli.

Într-un comunicat de presă trimis de Consiliul Judeţean se arată că în perioada 1994-2002, în această școală a făcut primii pași către educație actualul consilier al președintelui Consiliului Județean Suceava, Ioana Maftei.

Potrivit atestărilor documentare, clădirea veche a școlii din Breaza a fost dată în funcțiune în anul 1930. La acea vreme avea doar 4 săli de clasă, din care numai trei corespunzătoare, un lot experimental de 21 de ari, o bibliotecă cu 296 de volume și o sală de direcțiune. Odată cu trecerea anilor, numărul claselor au crescut de la 4 săli la 10, în anii 1962-1963.

În prezent, cu ajutorul Primăriei Breaza, Consiliului Local și al Consiliului Județean Suceava, Școala Gimnazială din comuna Breaza dispune de 14 săli de clasă, reamenajate și utilate cu echipamente moderne. Tot în acest an, s-au finalizat toate lucrările de reabilitare a școlii.

După finalizarea investiţiei, elevii școlii vor studia într-un mediu ambiant, utilat corespunzător ce le va oferi pregătirea corespunzătoare pentru atingerea unor bune rezultate în decursul studiilor.

Nechifor a participat la inaugurarea Şcolii Gimnaziale din Breaza, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava