• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a avertizat că proiectul privind Sistemul Integrat de Management al Deşeurilor s-ar putea bloca, din cauza neplăţii ratelor de către localităţi. El a declarat că sînt localităţi care, până acum, nu au contribuit cu nici un ban deși în perioada 2011-2013 li s-au alocat sume suficiente de la Consiliul Județean pentru a acoperi ratele la proiectul privind Sistemul Integrat de Management al Deşeurilor. Şeful administraţiei judeţene a exemplificat cu municipiile Suceava şi Vatra Dornei, ale căror datorii sînt în valoare de 4,5 milioane de lei şi, respectiv, 700.000 de lei. Ambele municipii au primari din partea PDL. Cătălin Nechifor a adăugat că nu admite ca unii primari să spună că li se blochează investiţii pentru că nu au cu ce asigura cofinanţarea proiectelor de dezvoltare locală, în condiţiile în care chiar ei blochează un proiect important, prin neachitarea ratelor anuale. Nechifor a mai spus că efortul localităților va fi răsplătit după finalizarea proiectului când presiunea financiară va scădea semnificativ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava