Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PSD al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că în judeţ nu există primării care să aibă conturile blocate, din cauza datoriilor. El a spus că dacă vor apărea astfel de situaţii se va adresa Guvernului pentru a aloca finanţări din Fondul de Rezervă aflat la dispoziţia premierului. Preşedintele Nechifor a adăugat că, faţă de anul trecut, în 2013, alocarea bugetară pentru localităţile sucevene a crescut cu 4%.

Cătălin Nechifor a mai declarat că printr-un ordin comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Dezvoltării Regionale urmează să fie finanţate mai multe investiţii în unităţile de învăţământ din judeţul Suceava. Nechifor a explicat că fondurile vor fi alocate în funcţie de priorităţile stabilite la nivel judeţean. „E foarte important în această perioadă să ne concentrăm pe ceea ce înseamnă priorităţi. Eu cred că e mai important acum să avem bani alocaţi către unităţile şcolare, care sunt în reabilitare, astfel încât să le pregătim pentru începerea anului şcolar”, a încheiat Cătălin Nechifor.

Nechifor: în judeţ nu există primării în insolvenţă sau care să aibă conturile blocate, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava