• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Preşedintele PSD al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a reacţionat după ce pompierii au închis bazarul din Lunca Sucevei, ca urmare a faptului că nu sînt respectate normele privind securitatea la incendii. Nechifor a spus că parlamentarii ar trebui să regîndească formula prin care sînt autorizate astfel de centre comerciale, pentru că altfel se închide totul. Preşedintele CJ a declarat că prin închiderea bazarului se pierd locuri de muncă. Totodată, unii oameni nu-şi mai permit să achiziţioneze diferite produse, pe care le procurau mai ieftin din bazar. Cătălin Nechifor a adăugat că nu este de acord cu cei care susţin că în bazarul din Lunca Sucevei s-ar face evaziune fiscală la cote ridicate.

Nechifor: ”Prin închiderea bazarului se pierd locuri de muncă”, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava