Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto27 poze în acest set

Preşedintele PSD Suceava Cătălin Nechifor a fost reconfirmat în funcţie, la alegerile de vineri. El nu a avut contracandidat şi a obţinut voturile tuturor celor 698 de participanţi la şedinţă. Tot astăzi a fost ales Consiliul Judeţean de Conducere al PSD din care fac parte 173 de persoane, faţă de 99 cîte erau pînă acum. Din rîndul lor, pe 13 aprilie, vor fi desemnaţi prim-vicepreşedintele, vicepreşedinţii, secretarul executiv şi trezorierul. Cătălin Nechifor a spus că deviza lui „Din nou primii”, pe care a lansat-o în 2010, atunci cînd a cîştigat primul mandat de lider al PSD Suceava are acoperire în realitate. El a menţionat că PSD este prima forţă politică din judeţ. Cătălin Nechifor şi-a cerut scuze în faţa colegilor pentru greşelile făcute, dar şi pentru cele viitoare. Pe de altă parte, el a ţinut să precizeze că Guvernul Ponta are grijă de Suceava, după ce a decis ca, în 2013, să aloce jumătate din fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură, respectiv, 73 de milioane de lei, iar în toamna trecută a finanţat modernizarea a 9 secţii de la Spitalul Judeţean. În opinia preşedintelui Nechifor, pentru România de astăzi, „USL este ultima soluţie posibilă”. La şedinţa de alegeri au luat cuvîntul preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, liderul judeţean al PNL, deputatul Alexandru Băişanu, şi preşedintele PC Suceava, senatorul Mihai Neagu.

Liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD la nivel naţional. Propunerea a fost făcută de către Ovidiu Donţu, care a spus că pentru PSD Suceava este momentul să facă un pas înainte. „Cătălin Nechifor a început viaţa politică de vârf ca europarlamentar, apoi ca deputat, este preşedintele Consiliului Judeţean, iar acum a fost votat la pentru al doilea mandat de preşedinte al PSD Suceava. Cred că a sosit momentul să-l mandatăm prin vot să candideze ca vicepreşedinte naţional PSD. Ora exactă se dă la Bucureşti şi avem nevoie de acces la informaţii din biroul naţional al PSD, de forţa unui preşedinte de organizaţiei judeţeană care să fie membru în conducerea centrală a partidului”, a spus Donţu.

Propunerea lui Ovidiu Donţu a fost votată în unanimitate, Cătălin Nechifor avţd mandatul membrilor PSD Suceava pentru a candida pentru o funcţie în codnucerea centrală a partidului.

Nechifor reconfirmat la șefia PSD Suceava și propus vice la nivel național, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava