Actorul britanic Nicholas Hoult a pus punct zvonurilor potrivit cărora ar avea o relație amoroasă cu Kristen Stewart – alături de care joacă în ‘Equals’. Starul, despre care s-a scris anul trecut în presa de peste ocean că ar fi iubitul lui Jennifer Lawrence, a spus, potrivit contactmusic.com, că mai mereu este ‘cuplat’ cu colegele sale, însă adevărul este departe, în marea majoritate a cazurilor.

Actorul în vârstă de 26 de ani a declarat, conform sursei citate: „Bineânțeles că mereu vor fi speculații, pentru în spatele acestor persoane care alimentează astfel de bârfe și care creează zvonuri, este un fel de afacere. Mereu se inventează povești cu oamenii din spatele unui film, povești care nu au nicio legătură cu persoanele în cauză.”

Potrivit ContactMusic, Kristen ar fi deja într-o relație – actrița a fost văzută sărutându-se și îmbrățișându-se cu iubita sa, Soko, în Paris și Los Angeles, în ultimele săptămâni. Mai mult, cântăreața de de origine franceză a declarat într-un interviu recent că este „foarte, foarte, foarte îndrăgostită”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava