Concert pascal
MOPAN Suceava

Nick Jonas ar putea juca în remake-ul celebrului film din 1995 ‘Jumanji’, alături de Dwayne ‘The Rock’ Johnson, informează contactmusic.com. Pelicula fantasy, regizată de Joe Johnston, după un scenariu de Greg Taylor, este o adaptare după cartea omonimă pentru copii, din 1981, scrisă de Chris Van Allsburg. Povestea este despre un joc supranatural care aducea în lumea reală animale, vegetație și alte obiecte din junglă când cineva arunca cuzarurile.

Deși interpretul melodiei ‘Jealous’ se află încă în discuții cu producătorii peliculei, Entertainment Weekly scrie că Jonas va juca rolul lui Alex, un personaj despre care nu s-a dat niciun detaliu momentan. Dacă va semna, Nick Jonas se va alătura unei distribuții din care mai fac parte celebrii actori Kevin Hart și Jack Black, despre care se știe sigur că vor juca în film. Cel care a anunțat participarea lor a fost chiar Dwayne Johnson, care are și rolul de producător în acest proiect, mai scrie sursa citată.

Într-un interviu anterior, The Rock a scris pe Instagram: „Mă simt foarte bine și încrezător că voi fi atât producător cât și actor în acest nou proiect cinematografic și voi avea șansa de a vă prezenta ceva minunat, ceva de care se poate bucura întreaga familie.”

Noul ‘Jumanji’ este programat să fie lansat în iulie 2017.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava