Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul de muzică country Blake Shelton s-a mutat cu rockerul Adam Levine, după ce mariajul său cu Miranda Lambert s-a destrămat.

Starul a anunțat că divorțează de Miranda Lambert în iulie 2015, după patru ani de căsătorie. Pentru a face față durerii provocate de despărțire s-a concentrat asupra muzicii, astfel a luat naștere noul album ‘If I’m Honest’.

Într-un nou interviu acordat revistei Billboard, Blake, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că a cerut celor care s-au ocupat de versuri să facă în așa fel încât melodiile să reflecte, cât de bine se poate, o anumită perioadă din viața sa. El a mai spus că piesa de petrecere ‘Straight Out of Cold Beer’ subliniază cât de lipsit de griji era la începutul anului 2015, înainte să realizeze că relația sa cu Miranda se destramă. „Imediat după a devenit dureros de evident că mariajul meu nu va funcționa.”, a explicat muzicianul, potrivit ContactMusic.

Blake a refuzat să dea foarte multe detalii, însă nu a contrazis jurnalistul care l-a intervievat, în momentul în care acesta a sugerat că unele versuri ale piesei de despărțire ‘She’s Got a Way with Words’, care vorbește despre o fostă iubită care înșeală, s-ar putea referi la fosta sa soție.

Blake Shelton a mai spus, potrivit sursei citate: „Când am înregistrat unele din piesele de pe noul album, aveam șase luni de când totul se destrămase. Atunci când ai o inimă frântă, cel puțin în ceea ce mă privește, trebuie să te deconectezi cumva. Vrei ca oamenii să te înțeleagă, să-ți fie alături. Eram distrus, eram în mijlocul iadului.”

Blake a căutat ajutor la colegul și prietenul său de la The Voice, Adam Levine, ajutor pe care l-a și primit, rockerul din trupa Maroon 5 oferindu-i chiar și un loc unde să stea pentru o perioadă. „Eram foarte apropiați, dar ne-am apropiat și mai tare după această experiență.”, a spus Blake Shelton.

Acum, interpretul de muzică country se iubește cu cântăreața Gwen Stefani, care îi este și ea colegă la The Voice. În același interviu, Blake a ținut să sublinieze că relația amoroasă cu artista a început după o lungă și frumoasă prietenie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava