MOPAN Suceava

Omul de afaceri Nicolae Troaşe este noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Marți, 15 decembrie 2015, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava a avut loc Adunarea Generală a Membrilor.

Adunarea Generală a fost statutar convocată, Camera înregistrând un număr de 318 membri cu drept de vot la data convocatorului, cifra de afaceri a membrilor reprezentând aproximativ 38 – 40% din produsul intern brut al județului Suceava, conform rezultatelor exercițiilor financiare ale anului 2014.

În cadrul ședinței a fost prezentat si aprobat Raportul de Activitate al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie Suceava pentru mandatul 2012 – 2015 și a continuat cu analizarea activităților desfășurate din 2012 până în prezent și a rezultatelor instituției, precum finalizarea a șase proiecte cu finanțare europeană în care CCI Suceava a fost beneficiar sau partener. De asemenea, au fost prezentate și rezultatele ultimului proiect implementat în cadrul căruia unul din rezultate l-a constituit dezvoltarea și modernizarea sediului. Unul din elementele de referință îl constituie și faptul că din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerț și Industrie Suceava (numărul de angajați, cifra de afaceri, numărul de membri), la nivel național, aceasta se poziționează între primele 10 camere județene.

Adunarea Generală a procedat, prin vot secret, la alegerea unui nou Colegiu de Conducere pentru un mandat de patru ani. Din componența acestuia fac parte firme cunoscute atât la nivel județean, cât și la nivel național, respectiv: LOIAL IMPEX S.R.L., AC MOBILE S.R.L., ACET S.A., ASOCIAŢIA PENTRU TURISM BUCOVINA, AUTOSERVICE S.R.L., BERMAS S.A., BETTY ICE S.R.L., CALCARUL S.A., CONFANA INDUSTRIES S.R.L., DENIS S.R.L., DRU-PO S.R.L., EURO MAST INDUSTRIES S.R.L. , EUROTEHNIC S.R.L. , EXPLORA GROUP S.R.L., GENERAL CONSTRUCT S.R.L., HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER S.R.L. , KILLER S.R.L., MARELBO PROD-COM S.R.L. , PRIMAGRA S.R.L., RAILEX S.R.L. , RNP – DIRECŢIA SILVICĂ SUCEAVA, S.U.C.T. S.A., SAMI PLASTIC S.A., SYMMETRICA S.R.L., TRUST ORIZONT S.A.

Tot prin vot secret a fost ales și noul Președinte al Camerei de Comerț și Industrie Suceava în persoana domnului Nicolae TROAȘE, acționar principal al grupului de firme Calcarul din Pojorâta.

Conform statutului, cei patru Vicepreședinți ai CCI Suceava au fost aleși prin vot secret de către noul Colegiu de Conducere, iar aceștia sunt dl. Vasile Armenean, dl. Mihai Cernișov, dl. Robert-Mihai Croitor și dl. Ștefan GROZA.

Noua echipă de conducere a Camerei de Comerț și Industrie Suceava își exprimă convingerea că vom rămâne, și în continuare, principala organizație reprezentativă a mediului de afaceri din Bucovina și că împreună vom identifica și dezvolta proiecte comune în sprijinul comunității de afaceri.

Nicolae Troaşe este noul preşedinte al CCI Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava