Concert pascal
MOPAN Suceava

A venit vremea unui moment de neuitat pentru mămica Nicole Cherry! Tânăra și-a scos pentru prima oară fetița în parc, la o plimbare cu căruciorul, potrivit click.ro. Nicole Cherry a devenit de câteva luni mămica unei fetițe adorabile, care a primit numele Anastasia. Cântăreața abia aștepta să se afle în postura de mamă, iar acum și-a anunțat urmăritorii ce a făcut, alături de micuța ei, și prima plimbare cu căruciorul.

Cântăreața a profitat de vremea primăvăratică de afară și și-a echipat fetița pentru o plimbare în parc. Nicole Cherry s-a asigurat că a luat tot ceea ce are nevoie înainte de ieșire, glumind chiar că poate a luat cu ea prea multe lucruri. Fiind însă prima ieșire de acest fel, mămica tinerică a vrut să se asigure că va fi pregătită pentru orice.

„Uitați-vă la ea. Am plecat cu toată casa aproape. Păpușa, peștele, balonul, tot. Îl ține ea singură acolo, nu-i dă drumul deloc balonului. (…)”, le-a povestit Nicole Cherry urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. Se pare că micuța Anastasia s-a atașat de câteva jucărioare, de care nu se mai desparte, astfel că a fost nevoie ca Nicole să le ia și la plimbarea prin parc.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/nicole-cherry-si-a-scos-fetita-in-parc-pentru-411255.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava