• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nicole Kidman a mărturisit că fetele sale sunt cele care îi dau sfaturi de modă și nu invers.

Faimoasa actriță a spus, într-un interviu recent petru revista People, că cele două fete mici ale sale, Faih, în vârstă de cinci ani, și Sunday, în vârstă de opt ani, sunt cele care o fac să arate atât de bine.

„Copiii mei mă întreabă ‘Unde mergi?’. Le spun că mă duc să primesc un trofeu și îmi răspund ‘Poftim?! Așa?!’.”, a povestit Nicole Kidman, potrivit contactmusic.com.

Întrebată dacă îi sfătuiește e copiii ei cum să se îmbrace, actrița a răspuns: „Nu! Ei îmi dau mie.”

Vedeta în vârsă de 49 de ani a mai dezvăluit că mama sa obișnuia să îi facă haine când era adolescentă. „Mama îmi făcea toate hainele când eram mică. Apoi, când am crescut, m-am trezit că oameni precum Lagerfeld, Tom Ford, Alexander McQueen și Galliano creează haine pentru mine și că ajung să port lucruri extraordinare. Este minunat. E ca un basm, nu?”, a mai povestit Nicole Kidman, potrivit sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava