• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Lui Nicole Kidman nu-i vine să creadă cât de tânără era atunci când s-a căsătorit cu actorul Tom Cruise.

Vedeta l-a cunoscut pe Tom Cruise în timpul filmărilor la pelicula ‘Days of Thunder’. Cei doi actori s-au căsătorit un an mai târziu, când Nicole avea doar 23 de ani, în 1990. Mariajul lor s-a destrămat în 2001, după cei au adoptat doi copii, pe Isabella şi pe Connor.

Deşi a fost fericită la acea vreme, vedetei, în vârstă de 49 de ani acum, nu-i vine să creadă cât de tânără a fost când a luat o decizie atât de importantă. Ea a declarat pentru revista Red, potrivit contactmusic.com: “Eram atât de tânără când m-am căsătorit… Privind acum în urmă, mă întreb: ‘Poftim?’ Uitaţi-vă la Taylor Swift, câţi ani are ea? 26. Eu aveam doi copii şi eram căsătorită de patru ani la vârsta de 27 de ani. Dar asta mi-am dorit.”

În 2006, Nicole Kidman s-a căsătorit cu cântăreţul Keith Urban. Cei doi au împreună două fete, Sunday Rose, în vârstă de opt ani, şi Faith, în vârstă de cinci ani.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava