• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Maria Dragomiroiu este celebră atât pentru vocea minunată, cât şi pentru podoaba capilară impresionantă. Chiar dacă are cel mai lung păr din showbiz, supremaţie pe care o deţine de peste 45 de ani, artista nu prea calcă prin saloanele de înfrumuseţare. Are propriile metode de îngrijire, dar şi nişte ritualuri pe care le respectă cu sfinţenie, potrivit click.ro.

“Dacă văd un fir de păr căzut, îl iau şi îl aduc acasă, chiar dacă asta se întâmplă şi la un concert în America. Pun toate firele într-o pungă, iar când se adună mai multe, le tai mărunt-mărunt şi le arunc în curte, prin iarbă sau la rădăcina florilor. Aşa, ştiu că firele mele se duc în siguranţă, în pământ. Fac asta din iubire pentru părul meu, nu pentru altceva”, a declarat artista de folclor pentru Click!.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/maria-dragomiroiu-are-un-ritual-ciudat-legat-de-podoaba-sa-capilara-de-un-metru

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava