Concert Pascal

Nicole Scherzinger regretă că a refuzat invitaţia lui will.i.am de a-l cunoaşte pe Michael Jasckson. Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a fost invitată să-l cunoască pe Regele Pop – care a murit din cauza unei intoxicaţii acute cu propofol, în 2009 – de către prietenul lor comun will.i.am, dar a optat să stea acasă să se odihnească.

Întrebată care este cel mai mare regret al său, Nicole a spus, potrivit contactmusic.com: „Că nu mi-am făcut timp să-l cunosc pe Michael Jackson atunci când am avut şansa. Will.i.am a vrut să-mi facă cunoştinţă cu el într-o după-amiază, dar eram acasă, mă odihneam, pentru că aveam un program extraordinar de încărcat şi nu am mers. Acum îmi doresc să fi mers.”

Însă, cântăreaţa a avut o prietenie strânsă cu un alt muzician legendar, Prince – care a fost găsit mort, în aprilie 2016, din cauza unei supradoze cu fentanyl. Întrebată care este persoana de care îi este cel mai dor, Nicole Scherzinger a spus: „De dragul meu prieten Prince. Nu există zi care să treacă şi să nu mă gândesc la el.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava