Nicole Scherzinger regretă că a refuzat invitaţia lui will.i.am de a-l cunoaşte pe Michael Jasckson. Cântăreaţa în vârstă de 38 de ani a fost invitată să-l cunoască pe Regele Pop – care a murit din cauza unei intoxicaţii acute cu propofol, în 2009 – de către prietenul lor comun will.i.am, dar a optat să stea acasă să se odihnească.

Întrebată care este cel mai mare regret al său, Nicole a spus, potrivit contactmusic.com: „Că nu mi-am făcut timp să-l cunosc pe Michael Jackson atunci când am avut şansa. Will.i.am a vrut să-mi facă cunoştinţă cu el într-o după-amiază, dar eram acasă, mă odihneam, pentru că aveam un program extraordinar de încărcat şi nu am mers. Acum îmi doresc să fi mers.”

Însă, cântăreaţa a avut o prietenie strânsă cu un alt muzician legendar, Prince – care a fost găsit mort, în aprilie 2016, din cauza unei supradoze cu fentanyl. Întrebată care este persoana de care îi este cel mai dor, Nicole Scherzinger a spus: „De dragul meu prieten Prince. Nu există zi care să treacă şi să nu mă gândesc la el.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava