Nicole Scherzinger se simte ca o britanică veritabilă. Cântăreața hawaiiană face parte din juriul emisiunii ‘The X Factor’, varianta britanică, și spune că simte că este de acolo, din Anglia, din moment ce a petrecut atât de mult timp în această țară.

Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Simt că sunt o adevărată britanică, pentru că Anglia m-a acceptat și m-a trata atât de bine… Trăiesc aici mai mult ca în Stale Unite, acum.”

Nicole iubește oamenii britanici pentru felul în care au făcut-o să simtă în țara lor: ”Ador simțul umorului pe care-l au. Îi iubesc pentru că sunt foarte de sufletiști. Niște persoane extrem de talentate. Înseamnă foarte mult că m-au acceptat așa cum sunt și că nu m-au făcut să mă simt ca o străină. Chiar apreciez acest lucru.”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Nicole, 35, a  mai spus că i se pare mult mai greu să apară la TV, live, pentru a vorbi, decât pentru a cânta. ”Mă emoționez. Mai degrabă cânt decât să vorbesc pe scenă. Niciodată nu știu ce va ieși din gura mea. Îmi place să alerg înainte de show-urile mele, iar apoi să spun o rugăciune.”, a adăugat cântăreața.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava