MOPAN Suceava

Nicole Scherzinger se simte ca o britanică veritabilă. Cântăreața hawaiiană face parte din juriul emisiunii ‘The X Factor’, varianta britanică, și spune că simte că este de acolo, din Anglia, din moment ce a petrecut atât de mult timp în această țară.

Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: ”Simt că sunt o adevărată britanică, pentru că Anglia m-a acceptat și m-a trata atât de bine… Trăiesc aici mai mult ca în Stale Unite, acum.”

Nicole iubește oamenii britanici pentru felul în care au făcut-o să simtă în țara lor: ”Ador simțul umorului pe care-l au. Îi iubesc pentru că sunt foarte de sufletiști. Niște persoane extrem de talentate. Înseamnă foarte mult că m-au acceptat așa cum sunt și că nu m-au făcut să mă simt ca o străină. Chiar apreciez acest lucru.”, a mai spus artista, potrivit sursei citate.

Nicole, 35, a  mai spus că i se pare mult mai greu să apară la TV, live, pentru a vorbi, decât pentru a cânta. ”Mă emoționez. Mai degrabă cânt decât să vorbesc pe scenă. Niciodată nu știu ce va ieși din gura mea. Îmi place să alerg înainte de show-urile mele, iar apoi să spun o rugăciune.”, a adăugat cântăreața.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava