Concert pascal
MOPAN Suceava

Google si Qualcomm lucreaza la o noua generatie de smartwatch-uri care ar trebui sa ajunga in aceasta toamna pe piata. Era de asteptat ca Google sa-si lanseze in sfarsit primul sau smartwatch prin divizia interna de software. Insa, potrivit ultimului raport al site-ului german tech Winfuture.de, Google este gata sa-si lansete nu unul, ci trei modele.

Cele 3 ceasuri, numite specific Ling, Triton si Sardine, o sa poarte dimensiuni diferite de ceasurile normale smartwatch (38mm, 48mm ale Apple watch). Specialistii spun ca pregatec cateva surprize pentru utilizatori.

Iata functiile incorporate in noile modele!

Raportul Winfuture spune ca ceasurile vor fi dotate cu GPS, LTA si VolTE, iar unele vor avea aplicatia de ritm cardiac si abilitati de detectare a nivelului de stres. Iata asadar o adevarata surpriza pe piata ceasurilor inteligente.

LG concurenta pe piata de smartwatchuri

Piata de ceasuri de mana devine din ce in ce mai permisica, asa incat LG este un nou concurent pentru Google, cel putin pe sectorul smartwatch. Si LG a lansat curant 2 modele, unul sport si unul stilat, care au empatizat cu utilizatorul oferind si ele functia de masurare a ritmului cardiac, fiind dotate cu GPS si cu functii de apel telefonic.

In plus, LG pare sa pregateasca primul smartwatch slim-line basic. Google insa contra-ataca si comenteaza ca „ei asteapta rezultate nu rapoarte teoretice”.

Cel mai probabil, Google va lansa noile smartwatch-uri in timpul conferintei anuale Google din acest an.

Care vor fi preturile pentru noile jucarii Google OS?

Google ne-a obisnuit cu preturi accesibile pentru smartwatch-uri, asa incat specialistii previzioneaza preturi ok si pentru noile modele. Accesibilitatea preturilor face ca Google sa vanda enorm de mult inca de la lansare.

In timp ce variantele LG costa putin peste 150 de dolari, Google se pregateste sa lanseze cele 3 modele care ar putea ajunge chiar sub suma de 100 de dolari fiecare. Asadar, Google pare sa castige detasat inca inaintea startului acestei lupte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava