Concert pascal
MOPAN Suceava

Insula Iubirii reușește să transforme chiar și cele mai incente intenții în picare în ispită, dacă participanții sunt neatenți și nu iau „testul” în serios! Un nou record al emisiunii a fost recent doborât, după ce, în cadul ediției de luni seară, 3 mai, un nou concurent care și-a făcut apariția în resortul băieților, din Thailanda, s-a lăsat dus de val și a picat în ispită în mai puțin de…4 ore, luându-i locul lui Adrian, partenerul Denisei, care a așteptat 5 ore după despărțirea de iubită să facă pași mari în direcția ispitirii, notează click.ro.

Show-ul a primit doi concurenți noi. Gia are 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, are 27 de ani. Cei doi au o relație de zece ani și au venit pe insulă să-și testeze iubirea, convinși că vor pleca triumfători în urma testului. Iată însă că, abia ajuns pe Insulă, Bogdan nu a avut probleme cu integrarea, înțelegându-se de minute atât cu ceilalți băieți, cât și cu ispitele feminine, cu care a trecut deja și la fapte, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nou-cuplu-la-insula-iubirii-concurentul-socat-deja-echipa-de-filmare-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava